La meva feina és per mi una passió, és plenament motivacional la meva dedicació a la Psicoteràpia i a la Psicologia Clínica. Em recordo des de ben petita escoltant, tenint cura i acompanyant… no podria dir quan vaig començar en aquest camí.

Treballo apropant-me a la realitat del pacient, acompanyant-lo en la recerca de la seva estabilitat i ben estar. El vincle per a mi és bàsic en la primera fase del procés psicoterapèutic, on terapeuta i pacient ens situem en la relació que ens portarà a créixer com a persones i a incorporar models més funcionals a les nostres vides.

El meu compromís en el procés, la confiança i la professionalitat són les eines que utilitzo per a orientar, obrir pas i col·laborar en la millora de totes les persones que conec i he conegut en el meu espai psicoterapèutic.

Entenc la psicoteràpia com una oportunitat de creixement que ens donem a nosaltres mateixos. Sovint un símptoma molest, no desitjat que ens entorpeix ens fa adonar que quelcom no funciona o no va bé, llavors és quan moltes vegades busquem solucions, busquem algú que ens ajudi i/o ens permeti tornar a creure en nosaltres.

Per mi la psicoteràpia és un procés en el que busquem millorar la nostra qualitat de vida, sentir-nos millor i créixer com a persones. Per mi és un camí de molts colors, comencem caminant per uns tons més foscs, per anar apropar-nos a la calidesa i al nostre color preferit finalment. Un camí on sovint ens sorprenem del que podem arribar a fer i ser, podem tornar a creure que som capaços de moltes coses.

M’interessa la persona i el seu funcionament. M’interessa la psicoteràpia i el procés de millora de la salut mental. Investigo el vincle cos ment.

 • Universitat Pompeu Fabra
  Màster en Direcció de Màrqueting. 2006 – 2007

 • Universitat Ramon Llull
  Doctorat en Psicología Clínica infantil i familiar. 2004 – 2005

 • Universitat Ramon Llull
  Màster en Psilcologia Clínica i Psicoterapia. 2002 – 2003

 • Escola de Criminologia de Catalunya
  Graduada Superior en Criminologia. 1999 – 2001

 • Universitat Ramon Llull
  Llicenciada en Psicología Clínica . 1999 – 2001

 • Universitat Ramon Llull
  Diplomada en Educació Social. 1996 – 1999

 • Alexandramarine.info
  Psicòloga especialista en Clínica, Psicoterapeuta infantil, adolescent i de família
  setembre 2017 – actualitat

 • Institut Municipal d’Educació de Barcelona. IMEB
  Docent
  setembre 2012 – actualitat
  Formadora al Programa de Suport a les Famílies de l’Ajuntament de Barcelona

 • Torre Jussana
  Docent
  juny 2012 – actualitat
  Formadora en cursos de captació de fons per a projectes europeus

 • Espai per créixer
  Directora i coordinadora del projecte. Psicòloga Sanitària i Psicoterapeuta infanto-juvenil i familiar
  gener 2011 – setembre 2017 [6 anys i 9 mesos]

 • Fundació Arsis
  Directora de projectes
  setembre 2009 – setembre 2017 [8 anys]

 • Metges de Molins
  Psicòloga sanitària, Psicoterapeuta
  setembre 2015 – gener 2017 [1 any i 5 mesos]

 • Cafgestión
  Consultora i gestora de captació de fons per a entitats del Tercer Sector
  juny 2007 – setembre 2014 [7 anys i 4 mesos] He treballat como a consultora i gestora del pla de captació de fons a: Sonrisas de Bombay, Federación Nacional de Enfermos y Trasplantados Hepáticos, Federación Española del Síndrome X Frágil, La Casa Amarilla, Fundació Equilibri, Fundación Ibo, Fundación Gift &Task, Observatori Europeu de la TV infantil, Fundación Summae, entre d’altres entitats.

 • Creu Roja a Catalunya
  Prospectora empresarial
  juny 2007 – juny 2008 [1 any]

 • Lui & Camilo Comunicación Social
  Directora d’Estratègia
  març 2007 – juny 2008 [1 any i 4 mesos] Especialistes a comunicació i valors socials, màrqueting del tercer sector i responsabilitat corporativa. Projectes per a Imserso, DKV, Fundació Arsis, entre d’altres.

 • PAU Education
  Creativa de continguts
  gener 2001 – setembre 2006 [5 anys i 9 mesos] Responsable de continguts de projectes internacionals per a clients com la Fundación Telefónica i la Unesco entre d’altres. Experta a la creació de projecte, generació de continguts, implementació i avaluació del projecte per a entitats privades mitjançant RSC ( Responsabilitat social corporativa) i per a entitats públiques (UE).

 • […]